21 Νοεμβρίου 2014

Τα ζώδια πάνε διακοπές


Αφού λοιπόν τα ζώδια πήγαν στα καράβια (ή κάποια το προσπάθησαν έστω)..
είπαν να πάνε και διακοπές..ας τα δούμε λοιπόν..
Κριός: 
Ο Κριός φυσικά θα θέλει να κάνει διακοπές οπουδήποτε, αρκεί να περιλαμβάνουν κολύμπι σε νερό με πιράνχας, πτώση με αλεξίπτωτο ή και χωρίς, γιατί θα έχει ακόμα περισσότερη αδρεναλίνη και φυσικά το ιδανικό μέρος για τον Κριό είναι να πάει στην Παμπλόνα της Ισπανίας για το κυνήγι των ταύρων. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα θέλει συνέχεια να αλλάζει τοποθεσίες και κατά προτίμηση να τρέχει από τον έναν κίνδυνο στον άλλον. Οπότε σίγουρα η παρέα του θα χρειαστεί να προμηθευτεί κράνος, επιδέσμους και να έχει ένα πλήρες φαρμακείο.

Ταύρος: 
Ο Ταύρος θα πάει μόνο σε μέρη όπου έχει παραλία με άμμο για να κάθεται αναπαυτικά. Η δε παραλία θα πρέπει να διαθέτει απαραιτήτως καφετέρια που να σερβίρει πάνω στην παραλία, να υπάρχει μια ταβέρνα που επίσης θα σερβίρει στην ξαπλώστρα του, να υπάρχει ντουζιέρα ακριβώς πάνω από την ξαπλώστρα του ώστε απλά να ανοίγει την βρύση. Εάν μπορεί και η θάλασσα να πηγαίνει αυτή σε εκείνον, αντί να πηγαίνει αυτός, θα ήταν το ιδανικό. Εννοείται ότι το ξενοδοχείο θα πρέπει να είναι κι αυτό στην ίδια παραλία με όλα τα άλλα, κατά προτίμηση με κυλιόμενο διάδρομο για να τον βγάζει έξω και να τον βάζει μέσα χωρίς κόπο.

Δίδυμοι: 
 Ο Δίδυμος φυσικά θα θέλει να πάει οπουδήποτε έχει πολύ κόσμο. Δεν τον νοιάζει αν θα είναι βουνό ή θάλασσα ή σπίτι, αρκεί να έχει κόσμο να μιλάει. Πάντα ο Δίδυμος επιλέγει πολυσύχναστα μέρη για να περάσει τις διακοπές του, γιατί η ιδέα ότι δεν θα έχει ακροατήριο τον τρομοκρατεί. Για αυτό εξάλλου θα φροντίσει να έχει και μπόλικο χρόνο ομιλίας στο κινητό του και φυσικά θα πάρει μαζί του και το Laptop για να σερφάρει πριν κοιμηθεί και πριν βγει από το δωμάτιό του. Όταν θα φύγει από τις διακοπές θα τους χαιρετάει όλους με τα ονόματά τους και θα τους πάρει τα τηλέφωνα και ταe-mail τους.

Καρκίνος:
 Ο Καρκίνος, εάν δεν έχει δική του οικογένεια, θα πάει με την μαμά του και τον μπαμπά του διακοπές, όσο χρονών κι αν είναι. Εάν έχει απλά μια σύντροφο θα προτιμούσε να πάει διακοπές με την μαμά του, τον μπαμπά του και την σύντροφο για να περάσουν οικογενειακές διακοπές. Ο Καρκίνος θέλει πολύ την φύση, το πράσινο, δεν τρελαίνεται για τον κόσμο και θα προτιμήσει μοναχικές παραλίες. Θα έχει πάντα μαζί του βιβλία, θα ξυπνάει πρωί πρωί, να ετοιμάσει το πρωινό και φυσικά θα κοιμηθεί πρώτος το βράδυ, όπου κι αν είναι, στο κρεβάτι του, στο μπαρ, σε ταβέρνα, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Όταν χτυπήσει το «κουδούνι», τελείωσε… Τέλος, ο Καρκίνος μπορεί να πάει όλη του τη ζωή στο ίδιο μέρος που πέρασε τις διακοπές του όταν ήταν παιδί.

Λέων: 
 Ο Λέοντας εάν πηγαίνει με την ερωμένη του διακοπές, θα θελήσει να πάει στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία, στις πιο πολυτελείς ταβέρνες, θα αποζητήσει δημοφιλείς προορισμούς και φυσικά θα πληρώνει τα πάντα. Η χαρά του θα είναι να αγοράζει δώρα στην ερωμένη του, να την διασκεδάζει, να της ανοίγει τις πόρτες όπου κι αν πηγαίνουν. Ένας σωστός κύριος. Έτσι όμως και γίνει το λάθος και πάρει την επιβεβαίωση που χρειάζεται όλα αλλάζουν… Όταν ο Λέοντας πάει με την γυναίκα του και τα παιδιά του, θα πάνε σε κανένα μισογκρεμισμένο εξοχικό στη μέση του πουθενά και εάν δεν υπάρχει ούτε αυτό το εξοχικό, θα βρει ένα φθηνό ξενοδοχείο να τους μπάσει όλους μέσα, θα δώσει στον καθένα από 20 € να περάσουν τις υπόλοιπες διακοπές τους και αυτός θα κάνει διακοπές μόνος του.

Παρθένος: 
Ο Παρθένος θα πάει φυσικά σε ασφαλή μέρη, όπου δεν υπάρχει εγκληματικότητα, δεν υπάρχει βρωμιά και θα είναι όλα τακτοποιημένα. Θα κλείσει τα εισιτήρια των διακοπών του τουλάχιστον 6 μήνες πριν, το ίδιο και το ξενοδοχείο. Εννοείται, ότι όσο καθαρό και χλιδάτο να είναι το ξενοδοχείο θα πάρει τα δικά του σεντόνια, τις δικές του πετσέτες, τα δικά του σαμπουάν, οδοντόπαστα, οδοντόβουρτσα, οδοντογλυφίδες, οδοντικό νήμα, απολυμαντικό χεριών, χλωρίνη τις σαγιοναρίτσες του και φυσικά πάντα πριν καθίσει στην λεκάνη της τουαλέτας, αφού την απολυμάνει μέσα έξω, θα βάλει και χαρτί υγείας στο πλαστικό για να μην ακουμπάει απευθείας. Τέλος ο Παρθένος θα προτιμήσει να κάνει διακοπές που θα περιλαμβάνουν ξενάγηση σε αξιοθέατα, μουσεία και γενικά την ιστορία του τόπου που επισκέπτεται.

Ζυγός: 
Ο Ζυγός θα πάει όπου πάει και η/ο σύντροφός του. Το μόνο που θα τον νοιάζει είναι το δωμάτιο του ξενοδοχείου του να έχει καθρέφτη για να μπορεί να βάφεται και να περιποιείται τον εαυτό του. Κατά τα άλλα θα πάει όπου πάει ο / η αποφασιστικός/ή σύντροφος. Έτσι και γίνει το μοιραίο λάθος να ερωτηθεί για το που θα ήθελε ο Ζυγός να πάνε διακοπές, τότε η απόφαση θα ληφθεί κατά το φθινόπωρο και θα είναι μάλλον για του χρόνου. Τότε όμως θα νιώθει ενοχές που δεν πήγαν διακοπές και θα αρχίσει να κλαίει. Εάν εν πάση περιπτώσει τα καταφέρει να πάει διακοπές, τότε το σίγουρο είναι ότι θα περάσει καλά ο ίδιος, αλλά η παρέα του θα τα έχει φτύσει από την γκρίνια του.

Σκορπιός: 
Ο Σκορπιός θα επιλέξει να πάει διακοπές σε κάποιο μέρος όπου δεν τον έχουν πληγώσει, όπου δεν τον έχουν στραβοκοιτάξει, όπου δεν υπήρξε κάποιο υπονοούμενο εναντίον του κατ’ οποιονδήποτε τρόπο και φυσικά θα αρνηθεί κατηγορηματικά να πάει όπου πήγαιναν οι πρώην του και σε όποια μέρη άρεσαν στους πρώην του. Με λίγα λόγια, εάν έχει αλλάξει καμιά 3 ή 4 σχέσεις, δεν θα υπάρχει σημείο στον πλανήτη που να θέλει να πάει. Όταν βρει το παρθένο εκείνο μέρος, τότε θα φροντίσει να ξεφαντώσει, να ξενυχτήσει, να μεθύσει, να κάνει σεξ κ.α. Γενικά θα ζήσει τις διακοπές του με πολύ πάθος για αυτό συνιστάται να πηγαίνει σε μέρη που έχουν πλούσια νυχτερινή ζωή και ευκαιρίες για περιπέτειες.. Εάν έχει πάει με μία σχέση τότε αυτός ή αυτή δεν θα πρέπει να τολμήσει να κοιτάξει τίποτα άλλο πέρα από το πρόσωπο του Σκορπιού. Εάν ο σύντροφος κοιτάξει μια γυναίκα, τότε θα γίνει της τρελής γιατί είναι προφανές ότι τη γνωρίζει, έχουν κάνει έρωτα μαζί και έχουν αποκτήσει και παιδιά. Εάν ο σύντροφος κάνει το λάθος να κοιτάξει έναν άντρα, πάλι το ίδιο θα συμβεί (απλά χωρίς το σενάριο των παιδιών). Εάν κοιτάξει τον ουρανό θα καταλάβει ότι νιώθει αδιάφορος, δεν τον γουστάρει και για αυτό θα τον κερατώσει. Εάν πάλι κοιτάξει τη γη θα πιστέψει ότι είναι ένοχος γιατί τον έχει απατήσει κι θα του κάνει τη ζωή του κόλαση. Για αυτό οι καλύτερες διακοπές για τον Σκορπιό είναι αυτές που πάει μόνος του.  

Τοξότης: 
Ο Τοξότης δεν έχει καμία σημασία εάν θα πάει διακοπές μόνος ή με παρέα, γιατί όπως και να ‘χει είναι στην καρακοσμάρα του. Τον Τοξότη τον γοητεύουν μακρινά ταξίδια, όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά περνάει. Θέλει να βλέπει μακρινούς πολιτισμούς, όχι ότι μαθαίνει κάτι από αυτούς, απλά νιώθει πολύ άνετα σε ένα περιβάλλον που δεν γνωρίζει και δεν τον γνωρίζουν. Όσο πιο εξωτικό το μέρος τόσο το καλύτερο. Δεν τον προβληματίζει ότι μπορεί να μην ξέρει την γλώσσα του μέρους που πάει γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει να επικοινωνήσει με κανέναν. Εάν τον πετάξεις σε μια αφρικανική φυλή ανθρωποφάγων, το πιο πιθανό είναι ότι την επόμενη μέρα ο Τοξότης θα καπνίζει χόρτο και οι ντόπιοι θα τον προσκυνούν και θα του προσφέρουν θυσίες. Εάν η παρέα του Τοξότη θέλει κουβέντες, τότε σίγουρα δεν θα περάσουν καλά. Επίσης, να προσθέσω ότι στον Τοξότη αρέσει πολύ και ο Θρησκευτικός Τουρισμός, με προτίμηση στις ανατολικές θρησκείες, πιθανότατα γιατί διδάσκουν ότι είναι καλό να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και με κανέναν άλλον.

Αιγόκερως: 
Ο Αιγόκερως διακοπές; Πρέπει να γκρεμιστεί κανένας φούρνος. Η δουλειά για τον Αιγόκερω είναι και οι διακοπές του. Άντε να πάει και κανένα επαγγελματικό ταξίδι και να τα συνδυάσει. Άντε στη χειροτέρα, άμα πάει κανένα ταξίδι να πάει εκεί που πάει όλος ο καλός ο κόσμος για να κάνει διασυνδέσεις για την δουλειά του. Εάν δεν μπορεί να το κάνει κι αυτό τότε θα τραβάει συνέχεια φωτογραφίες του σε διάφορα μέρη και θα τα ανεβάζει συνέχεια στο Facebook για να τα βλέπουν οι συνάδελφοί του. Γενικά ο Αιγόκερως θέλει να πηγαίνει σε μέρη με πρεστίζ και φυσικά πάντα προσποιείται ότι όλα αυτά δεν του λένε τίποτα, γιατί πάνω απ’ όλα θέλει να φανεί ταπεινόφρων.

Υδροχόος:
 Ο Υδροχόος θα θέλει να πάει διακοπές με παρέα και μια τηλεόραση. Την παρέα την χρειάζεται γιατί θα πρέπει να τους διδάξει ποιο είναι το νόημα της ζωής και να τους υποδείξει τι πρέπει να κάνουν. Όταν λοιπόν η παρέα του τον κράξει, γιατί πόσο να τον αντέξεις πια, τότε παίρνει το τηλεχειριστήριο, ανάβει την τηλεόραση και δεν μιλάει σε κανέναν, μετανιωμένος που πήγε μαζί τους διακοπές διότι είναι τόσο κατώτεροι και ανίδεοι που δεν μπορούν να τον καταλάβουν. Οι άλλοι νομίζουν τότε ότι στεναχωρήθηκε (που σιγά μην στεναχωρήθηκε), τον καλοπιάνουν και αυτός ξαναρχίζει να τους λέει τα ίδια. Συνήθως πάντως οι Υδροχόοι αρέσκονται σε πρωτότυπες και πρωτοποριακές διακοπές, όπως εναλλακτικές, αγροτικές ή άλλου περίεργου τύπου διακοπές.

Ιχθείς: 
Πετάξτε τον σε μια θάλασσα, σε μια λίμνη, σε ένα ποτάμι ή έστω και σε έναν κουβά εν πάση περιπτώσει και ο Ιχθύς θα είναι στον φυσικό του κόσμο ευτυχισμένος. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν βγαίνει από το νερό διότι νιώθει τόσο απελπισμένος που δεν είναι στον φυσικό του χώρο που έχει τάσεις αυτοκτονίας, αλκοολισμού και τάσεις πάσης φύσεως εθισμών. Ο μοναδικός τρόπος να περάσει καλά ένας Ιχθύς είναι να πάει διακοπές σε περιοχές σε καραντίνα με λεπρούς, έμπολα, φυματιώσεις και πάσης φύσεως φρικτές ασθένειες για να μπορεί να κλαίει όσο θέλει χωρίς να τον παρεξηγούν και να αισθάνεται ότι προσφέρει σωτήριο έργο. Εάν τώρα η παρέα του θέλει να πάει φυσιολογικές διακοπές, δεν έχει παρά να του πει π.χ. «δεν πάμε στη Μύκονο, γιατί με την κρίση οι άνθρωποι εκεί έχουν στεναχωρηθεί πολύ, είναι πολύ φτωχοί κι από στιγμή σε στιγμή θα πεθάνουν;» και φυσικά ο Ιχθύς αμέσως θα είναι έτοιμος να ταξιδέψει. Τώρα για το μετά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, δηλαδή να θεωρήσει ότι του είπαν ψέματα γιατί πολύ απλά ο Ιχθύς όπου κι αν είναι θα βλέπει άρρωστους, φτωχούς και εξαθλιωμένους ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθειά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου