28 Απριλίου 2015

Τα πιο κλασσικά μπουφαν και παπούτσια στα 90s

Σίγουρα ο κάθε ένας απο εμάς είχε το δικό του στυλ και γούστο.Ήταν όμως και κάποιες ''σταθερές'' αξίες που ακόμα κι αν εμείς δεν τις προτιμήσαμε σίγουρα θα τις παρατηρήσαμε στους γύρω μας..
Για να δούμε κάποιες απ αυτές...

Τα πολυφορεμένα είτε απο την καλή είτε απο την ανάποδη,μπουφάν fly ή flight..

Και πάνω σ'αυτά μπόλικες κονκάρδες απο την αγαπημένη ομάδα..συγκρότημα κτλ


Για λίγο πιο κυριλέ καταστάσεις ιδιαίτερη προτίμηση υπήρχε στα κοτλε μπουφάν με γουνιτσα (πολλά αν δεν κάνω λάθος απο την Levi's)

καθώς και στα δερμάτινα με τα φερμουάρ.. 


Και ήταν επίσης και ένα διάστημα όπου τα κορίτσια επηρεασμένα απο τα βίντεο κλιπ των aerosmith και το ντύσιμο της Alicia Silverstone φορούσαν λουλουδάτα φορεματάκια με μπότες ..κατά προτίμηση Μartens



Τις συγκεκριμένες μπότες βέβαια τις τιμούσαν όλοι..ανεξάρτητα με το ντύσιμο..Και βέβαια δεν ήταν και λίγοι αυτοί που πάλευαν να ξεθωριάσουν τις μύτες των παπουτσιών τρίβοντας τα με γυαλόχαρτο ή κοπανώντας τα στο πεζοδρόμιο..

Απο τις μπότες δε θα μπορούσαν να λείψουν οι στρατιωτικού τύπου..



Καθώς και τα κίτρινα ορειβατικά ...κάποια στιγμή θυμάμαι,είχε γίνει και ντόρος για τα σταυρουδάκια που είχαν ορισμένα απ αυτά στις σόλες..



Τώρα απο αθλητικά αν εξαιρέσουμε τα κλασσικά all starakia δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα διάφορα μοντέλα απο την Fila...




 

Ta πολυφορεμένα Nike More Uptempto


και φυσικά τα air max...

Μόλις και αμα θυμηθώ κάποια ακόμα θα προστεθούν..
υ.γ φορώντας κάτι απ αυτά..βάζαμε και μια polo τσάντα πάνω στην οποία είχαμε γράψει με μπλανκο ..μάρκαδόρο..στυλό..και πηγαίναμε στο σχολείο, εκδρομή ή απλά παντού..
Όμορφες εποχές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου