13 Ιουνίου 2015

Mini συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Σαντορίνη-1994


Αυτή είναι μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έδωσε το καλοκαίρι του 1994, στον τηλεοπτικό σταθμό «Σαντορίνη TV». Δείτε την σε μοναδικές στιγμές διακοπών...
του Προκόπη Αγγελόπουλου 
Ήταν το καλοκαίρι του 1994. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ταξίδεψε στη Σαντορίνη, για να φιλοξενηθεί, για μία ακόμη φορά, στο ξενοδοχείο Vedema, από την οικογένεια Ηλιοπούλου. Η κάμερα του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού "Σαντορίνη TV" βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να την υποδεχτεί και, στη συνέχεια, στο ξενοδοχείο, για μία αποκλειστική συνέντευξη, δύο καλοκαίρια πριν φύγει απο τη ζωή. 

Η εθνική σταρ μίλησε για τις διακοπές της στη Σαντορίνη και τα θεατρικά σχέδιά της για τον χειμώνα που θα ακολουθούσε. 

Στο βίντεο φαίνεται η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο αεροδρόμιο να δίνει συμβουλές στον οπερατέρ για να κάνει το σωστό πλάνο από την πλευρά που τη φώτιζε ο ήλιος, αλλά και να φλερτάρει με τον φακό, όπως μόνο εκείνη ήξερε. 

Στην συνέντευξη, η Αλίκη μιλά για τα πράγματα που την τραβούν στο νησί της Σαντορίνης, την ενέργεια του ηφαιστείου, τις διακοπές στο ξενοδοχείο και την ανάγκη που είχε για ξεκούραση από τον πολύ κουραστικό χειμώνα. Κρατώντας ένα κατακόκκινο σαντορινιό λουλούδι στα χέρια, η ίδια αποκαλύπτει τα σχέδιά της για την παράσταση με το έργο "Οι Μελωδία της ευτυχίας" τον χειμώνα που θα ακολουθούσε και, στη συνέχεια, ποζάρει μαζί με δύο καμαριέρες του ξενοδοχείου- η μία εκ των οποίων της θυμίζει σε ποιο δωμάτιο είχε μείνει την προηγούμενη χρονιά, που είχε ταξιδέψει παρέα με τον Κώστα Σπυρόπουλο.


κείμενο απο το youtube...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου